Røræg uden mælk

Røræg er en rigtig lækker morgenmad. Normalt laves den med æg, mælk, salt og pepper. Men der er nogle som ikke drikker mælk af forskellige årsager. Det kunne være:

  • En bestemt kur
  • Overfølsom for mælk
  • Kan ikke lide smagen af mælk

Men i hvert fald, så er der gode råd at hente: Der kan nemlig laves røræg på vand. Og det bedste af alt: Det tager maks 5 minutter før det er spiseklar.

Fremgangsmåde til røræg uden mælk

Tag 2 æg pr person og få alt indeni ægget ned i en skål. Herefter hældes der en smule vand i (tænk 0,25 dl pr æg – plus minus, det er ikke så vigtigt). Hæld 1tsk salt og peber i.

Nu skal det piskes – enten med et piskeris eller andet der virker på samme måde.

Derefter puttes det på panden under omrøring – også er der mad når det har en fast form.

Bon appetit!