Sølvpapir og fryseposer – hvor kan jeg købe det?

Indrømmet – da jeg flyttede hjemmefra havde jeg en lidt pinlig oplevelse. Jeg havde ingen ide om hvor jeg kunne købe sølvpapir eller fryseposer.

Jeg måtte ringe hjem til mor og spørge ”Errr.. Hvor er det lige man køber sølvpapir henne?”. 4 År efter hører jeg stadigvæk for netop dette opkald – det synes familien var meget morsomt.

Anyway – hvor køber man sølvpapir?

Det kan du gøre i langt de fleste supermarkedet. Jeg har igennem tiden fundet det her:

  • Netto
  • Rema 1000
  • Super Best
  • Bilka
  • Aldi
  • Fakta
  • Lidl
  • Kvickly
  • Ja selv 7/11

Point being – næsten alle supermarkeder har både sølvpapir og fryseposer. Du skal dog være opmærksom på at hvis du har behov for at stille dette spørgsmål, så skal du nok også have med på vejen: De ligger i den del af supermarkedet du aldrig selv ville besøge. Du ved – dernede mor altid gik ned hvor der ikke var spændende slik og sodavand.